Usein kysyttyä

Mitä kaikkea voin tilata teiltä?

Pitopalvelua, juhlapaikan, astiastot, pöytäliinat, servietit ja tarjoiluhenkilökunnan.

Miten teen tilauksen?

Helpoin tapa ottaa yhteyttä meihin on kotisivujemme kautta: www.endivo.fi. Voit myös soittaa numeroon +358 6 788 8750 tai lähettää sähköpostia osoitteeseen catering(a)endivo.fi.

Mitä ruoka maksaa?

Lähetämme mielellämme ruokalistat hintatietoineen, kun otat yhteyttä. Hinnat ilmoitamme per henkilö sisältäen alv:n. Jos haluat ruoan lisäksi vuokrata esimerkiksi tarjoiluhenkilökuntaa, kerromme myös tilauksen kokonaishinnan.

Kuinka monta annosta voin tilata?

Voit tilata juuri tarvitsemasi määrän annoksia. Alle kahdeksan annoksen tilauksista veloitamme lisämaksun (ei koske voileipiä ja voileipäkakkuja).

Huomioitteko erityisruoat ja erityisruokavaliot?

Kaikki listamme ruoat ovat vähälaktoosisia. Ennakkotilauksesta valmistamme kasvisruokaa tai allergikoille erityisaterioita, kuten gluteenittomat ja laktoosittomat annokset. Käytämme tuoreita raaka-aineita ja ainoastaan kotimaista lihaa.

Toimitatteko ruoat tilaajalle?

Toimitamme tilauksen lähes aina asiakkaallemme kotiin, yritykseen tai juhlapaikalle. Sovimme kanssasi toimituksen ajankohdasta. Suosittelemme, että lämmin ruoka toimitetaan 30 minuuttia ennen juhlan tai ruokailun alkua. Mikäli haluat hakea tilauksesi itse, voit noutaa sen suoraan keittiöltämme osoitteesta Itärannantie 32, Pietarsaari.

Mitä kuljetus maksaa?

Kuljetusmaksu vaihtelee 15 eurosta ylöspäin riippuen toimitusmatkan pituudesta. Maksun suuruus riippuu myös siitä, toimitetaanko tilaus arki- vai pyhäpäivänä.

Tuleeko ruoka tarjoiluvalmiina?

Kun tilaat ruoan, sovimme samalla tarjolle asettamisesta. Useimmiten asetamme ruoan tarjolle seuraavasti:

Alkuruoka
voidaan asettaa ruoasta riippuen tarjoiluvadille tai -kulhoihin tai suoraan alkuruokalautaselle. Sovimme yhdessä, miten alkuruoka asetetaan tarjolle.

Lämmin ruoka
asetetaan useimmiten valmiiksi tarjolle tarjoiluvadille ja tarjoilukulhoihin. Lämpimät ruoat toimitetaan lämpölaatikoissa, jotta ruoat pysyvät kuumina kuljetuksen ajan.

Jälkiruoka
toimitetaan aina tarjolle asetettuna kulhossa tai vadilla.

Pikkupurtavat ja voileivät
asetetaan aina valmiiksi tarjoiluvadille.

Saako teiltä ruokailu- tai kahviastiaston?

Voit tilata meiltä ruoan lisäksi lautaset, lasit ja ruokailuvälineet. Meillä on 200 hengen ruokailu- ja kahviastiasto, jota vuokraamme. Jos tarvitset kertakäyttöliinoja ja -serviettejä, voit tilata myös ne meiltä. Lisäveloitusta vastaan voit palauttaa vuokratut astiat tiskaamattomina ja jättää tiskit meidän huoleksemme.

Saako teiltä tarjoiluhenkilökuntaa?

Voit vuokrata meiltä tarjoiluhenkilökuntaa auttamaan kattamisessa, ruoan tarjolle asettamisessa tai tarjoilussa. Laskutamme tuntikohtaisesti per tarjoilija.

Miten kauan ennen juhlia tilaus täytyy tehdä tai vahvistaa?

Toivomme, että teet tai vahvistat tilauksesi viimeistään kolme työpäivää ennen toimitusta. Isommista tilauksista ja juhlista tulisi mahdollisuuksien mukaan ilmoittaa noin kaksi viikkoa ennen toimitusta. Kerrothan tilaustasi koskevista muutoksista viimeistään kaksi päivää ennen toimitusta.

Käyttekö tilauksen läpi kanssani ennen juhlia?

Lähetämme tilauksesta yleensä kirjallisen vahvistuksen. Useimmiten otamme sinuun yhteyttä myös puhelimitse. Silloin käymme läpi kaikki tilauksesi yksityiskohdat, jotta juhlapäivänä voit nauttia rauhassa juhlistasi.

Milloin tilaus maksetaan?

Lasku lähetetään tavallisesti muutama päivä toimituksen jälkeen. Pyynnöstä voimme lähettää pankkisiirtolomakkeen ruokatoimituksen mukana.