Endivo – kyllä vatsa sen tietää

Endivo tarjoaa ruokailu-, catering- ja ateriapalveluita.

Toimimme Pohjanmaalla, jossa teemme työtä saavuttaaksemme tavoitteemme: Jokainen ateria on ainutlaatuinen makuelämys.

Hyvään ruokaan ei ole oikoteitä. Siksi valmistamme ruoan huolellisesti alusta asti itse ja maustamme sen kokemuksellamme.

Käytämme aina tuoreita raaka-aineita ja kotimaista lihaa. Näin voimme taata parhaan mahdollisen laadun asiakkaillemme ja samalla minimoida ilmastojalanjälkemme.

Palveleva monitaituri

Toimintamme on monipuolista, sillä haluamme vastata asiakkaidemme vaihteleviin tarpeisiin. Östanlidin keittiössämme valmistetaan lounasannoksia, jotka kuljetetaan työpaikoille tai senioriasiakkaidemme koteihin. Pitopalvelumme taas järjestää ruokatarjoilut juhliin ja tilaisuuksiin.

Endivon palveluksessa työskentelee parhaimmillaan yli 30 ammattitaitoista kokkia. Henkilökuntamme varmistaa, että asiakkaamme saavat herkulliset juhlatarjoilut, ravitsevaa lounasta ja erinomaista palvelua.

Strengbergin ruokalasta Endivon palveluihin

Endivon tarina alkaa Pietarsaaresta Strengbergin tupakkatehtaan ruokalasta, joka aloitti toimintansa vuonna 1902. Silloin tavoitteena oli tarjoilla ravitsevaa lounasruokaa ja huolehtia työntekijöiden hyvinvoinnista. Vuosien kuluessa olemme laajentaneet toimintaamme työpaikkaruokailusta myös muihin ruokapalveluihin.

Nimi Endivo on johdettu englannin kielen sanasta endeavour, joka tarkoittaa tehtävää tai päämäärään pyrkimistä. Tämä kuvaa mielestämme hyvin yrityksemme asennetta: kaiken toimintamme tavoitteenamme on tyytyväinen asiakas.

”Panostamme asiakaspalveluun, ammattitaitoon ja tuoreisiin raaka-aineisiin.”