Endivo tarjoaa ruokaa juhlaan ja arkeen

Endivo tarjoaa pitopalvelua, lounasruokailua ja ateriapalveluja Pietarsaaressa ja lähialueilla.

Catering-tiimimme toimittaa herkulliset ruokatarjoilut juhliin ja muihin tilaisuuksiin. Lisäksi valmistamme lounasta työpaikoille sekä senioreille ja opiskelijoille.

Tavoitteenamme on tehdä kaikista aterioista makuelämys. Käytämme tuoreita raaka-aineita ja ainoastaan kotimaista lihaa. Olemme erityisen ylpeitä siitä, että valmistamme ruokamme alusta asti itse.

Palveleva monitaituri

Toimintamme on monipuolista, sillä haluamme vastata asiakkaidemme vaihteleviin tarpeisiin. Östanlidin keittiössämme valmistetaan lounasannoksia, jotka kuljetetaan työpaikoille tai senioriasiakkaidemme koteihin. Pitopalvelumme taas järjestää ruokatarjoilut juhliin ja tilaisuuksiin.

Endivon palveluksessa työskentelee parhaimmillaan yli 30 ammattitaitoista kokkia. Henkilökuntamme varmistaa, että asiakkaamme saavat herkulliset juhlatarjoilut, ravitsevaa lounasta ja erinomaista palvelua.

Strengbergin ruokalasta Endivon palveluihin

Endivon tarina alkaa Pietarsaaresta Strengbergin tupakkatehtaan ruokalasta, joka aloitti toimintansa vuonna 1902. Silloin tavoitteena oli tarjoilla ravitsevaa lounasruokaa ja huolehtia työntekijöiden hyvinvoinnista. Vuosien kuluessa olemme laajentaneet toimintaamme työpaikkaruokailusta myös muihin ruokapalveluihin.

Nimi Endivo on johdettu englannin kielen sanasta endeavour, joka tarkoittaa tehtävää tai päämäärään pyrkimistä. Tämä kuvaa mielestämme hyvin yrityksemme asennetta: kaiken toimintamme tavoitteenamme on tyytyväinen asiakas.

“Asiakaspalvelu, ammattitaito ja tuoreet raaka-aineet, niihin meillä panostetaan.”

– Krister Mård, Endivon toimitusjohtaja