Endivo – magkänslan du kan lita på

På Endivo erbjuder vi tjänster för bespisning, catering och måltider.

Vi är verksamma i Österbotten där vi flitigt arbetar för att uppnå vårt mål: att varje måltid ska vara en unik smakupplevelse.

Det finns inga genvägar till god mat, därför är vi noga med att maten vi tillagar är gjord från grunden och kryddad med vår erfarenhet och omsorg.

Vi använder oss alltid av färska råvaror och inhemskt kött. På så vis kan vi garantera bästa möjliga kvalitet för våra kunder och samtidigt genom att minimera matsvinnet.

Mångsidig service

Vi har ett brett serviceutbud för att kunna svara på våra kunders varierande behov. Vid köket i Östanlid tillagar vi lunchportioner som levereras till arbetsplatser och hem till seniorer. Vår cateringtjänst å andra sidan ordnar servering till fester och andra evenemang.

I Endivos tjänst jobbar för tillfället över 30 professionella kockar. Vår personal levererar högklassig servering och upplägg, utsökt mat och utomordentlig service.

Från matkök till fullfjädrad cateringtjänst

Endivos historia börjar i matköket i Strengbergs tobaksfabrik år 1902. Matköket var det första av sitt slag i Strengbergs utrymmen och grundades för att erbjuda personalen näringsrik mat och energi för arbetsdagen. Under årens lopp har vi breddat vårt serviceutbud och i dagsläget erbjuder vi ett flertal olika mattjänster.

Namnet Endivo härstammar från det engelska order endeavour, som betyder uppgift eller strävan. Namnet representerar företags attityd: vårt främsta mål är att kunden är nöjd.

”Kundservice, proffskunskap och färska råvaror är våra tre ledord.”