Endivo erbjuder mat till fest och vardag

Endivo erbjuder tjänster för catering, lunchservering och mattjänster i Jakobstadsnejden.

Vårt cateringteam levererar utsökta maträtter till fest och andra tillfällen. Dessutom tillagar vi lunch för arbetsplatser, seniorer och studeranden.

Vårt mål är att varje måltid ska vara en unik smakupplevelse. Vi använder oss av färska råvaror och enbart inhemskt kött. Till god smak finns inga genvägar, därför är vi väldigt stolta över att vi gör all mat själva från grunden.

Mångsidig service

Vi har ett brett serviceutbud för att kunna svara på våra kunders varierande behov. Vid köket i Östanlid tillagar vi lunchportioner som levereras till arbetsplatser och hem till seniorer. Vår cateringtjänst å andra sidan ordnar servering till fester och andra evenemang.

I Endivos tjänst jobbar för tillfället över 30 professionella kockar. Vår personal levererar högklassig servering och upplägg, utsökt mat och utomordentlig service.

Från matkök till fullfjädrad cateringtjänst

Endivos historia börjar i matköket i Strengbergs tobaksfabrik år 1902. Matköket var det första av sitt slag i Strengbergs utrymmen och grundades för att erbjuda personalen näringsrik mat och energi för arbetsdagen. Under årens lopp har vi breddat vårt serviceutbud och i dagsläget erbjuder vi ett flertal olika mattjänster.

Namnet Endivo härstammar från det engelska order endeavour, som betyder uppgift eller strävan. Namnet representerar företags attityd: vårt främsta mål är att kunden är nöjd.

“Kundservice, proffskunskap och färska råvaror är våra tre ledord.”

– Krister Mård, VD för Endivo